Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Kayserispor sahada, yönetim kurulu da stat dışında mücadele veriyor. Geçtiğimiz günlerde Avukat Ramazan Bedir'in açtığı dava ile ortaya çıkan detay sonrası yaşanan gelişmeler, eski Başkan Berna Gözbaşı'nı adeta ipten aldı. Ancak, Berna Gözbaşı ile ilgili yeni ve daha ciddi bir davanın yolda olduğu iddiası kulaktan kulağa yayılır oldu..
12 BİN TL İÇİN DAVA DÜŞTÜ:
Bellona Kayserispor'da eski başkanların çekişmesi, mevcut yönetime sıçradı. Başkan Nurettin Açıkalın'ın takımı küme de tutmak için verdiği mücadeleye bir de adliye koridorları eklendi. Eski başkanlardan Ali Çamlı'ya yakınlığıyla bilinen Avukat Ramazan Bedir'in ''Kayserispor'un menfaatini gözetmek için'' sözleriyle açtığı dava, 12 bin TL'lik dosya masrafının yatırılmaması nedeniyle geri çekildi. Son gün ve neredeyse son saatte açıldığı iddia edilen davanın geri çekilmesi talimatını verdiği öğrenilen Başkan Nurettin Açıkalın'ın, yakın çevresine ''Benden habersiz, bana bilgi vermeden dava açılıyor. Davanın ne olduğu söylenmiyor, dosya masrafı adli yardımdan talep ediliyor. Kayserispor, 12 bin TL'lik masrafı ödeyemeyecek bir kulüp mü? Bu kulübü birileri farklı amaçlar için küçük düşüremez'' dediği iddia edildi. Bu gerekçeler ve çekişmelerden sonra, 12 Bin TL'nin ödenmeden dava açılmaya kalkılması nedeniyle açılan dava düştü.
GÖZBAŞI HAKKINDA YENİ SUÇ DUYURUSU İDDİASI:
Eski Başkan Berna Gözbaşı, hakkında son gün son saatlerde açılan dava ile yargılanacakken, adeta ipten döndü. Ancak Berna Gözbaşı hakkında, bazı önemli belgeleri elinde bulundurduğu öğrenilen Ali Çamlı'ya yakın isimlerin, yeni bir dava dosyası için mahkemeye suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi. Kayserispor Token ile alakalı olduğu söylenen ve olayın yaşandığı dönemde bazı uygunsuzlukların yapıldığı iddiasıyla Kayseri Adliyesi'ne gidilerek suç duyurusunda bulunulacağı bilgisi kulaktan kulağa yayılmaya başlandı.
ESKİ BAŞKANLARIN KAVGASI BİTMİYOR:
Eski başkanlardan Ali Çamlı ve Berna Gözbaşı arasında Kayserispor'un menfaatleri nedeniyle başladığı iddia edilen çekişme ve gerginlik, değişik zaman dilimlerinde farklı boyutlar almıştı. İki eski başkanın bir birleri hakkında söylediği sözler kamuoyunu uzun bir dönem meşgul etmişti..