Slot Dede Operasyonları Turizmcilere Yaradı Slot Dede Operasyonları Turizmcilere Yaradı

Kayseri'de ''Kaçak yapı'' denilince artık akla ilk gelen işletme olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Fier Otel'in Roof'u da kaçak çıktı. Kocasinan Belediyesi Kaçak Yapı ekipleri, Fier Otel'e yeni bir inceleme başlatıyor.

YİNE FİER YİNE FİER:
Kayseri Otelciler Derneği
(KAYOTED) Başkanı Murat Erdal'ın babasının sahip olduğu, kendisininse işletmeciliğini yaptığı Fier Otel, yeni bir skandalla anılmaya başladı. 25 Aralık 2024 günü TRKayseri'nin edindiği bilgiler ışığında kaleme aldığı Fier Otel'in Terası da Kaçak Çıktı haberini ihbar kabul eden ve araştırma başlatan Kocasinan Belediyesi Kaçak Yapı Servisi, söz konusu alanın da uygun olmadığını belirledi. Otelde inşaat alanının tamamını kullandığı öğrenilen ve bu yüzden terasını hiçbir şekilde kapatma hakkı olmadığı yönünde kanaat oluşturan Kocasinan Belediyesi ekipleri, Fier Otel'de yapacağı incelemenin ardından önce ceza, sonra ise yıkım kararı tebliğ etmeye hazırlanıyor.

NE İLK NE SON:
Kayseri'de bulunan onlarca otele kötü örnek olması nedeniyle kent turizmine gölge düşürdüğü yönünde eleştirilere maruz kalan Fier Otel'in terasının kaçak olduğu netleşti. TRKayseri'nin satırlarında yer verdiği Fier Otel'in Terası da Kaçak Çıktı haberini ihbar kabul eden Kocasinan Belediyesi Kaçak Yapı ekipleri, yine düğmeye bastı. Daha önce de 2 farklı alandan ötürü işlem yaptığı Fier Otel'e 3. kez işlem yapmak için gidecek olan Kocasinan Belediyesi Kaçak Yapı Servisi'nin yüz binlerce lira ceza kestiği ortaya çıkmıştı. Yapılan tüm uyarılara rağmen usule ve yasaya aykırı hareket etmeyi sürdüren Fier Otel'in hem işletmecisi hem de Kayseri Otelciler Derneği (KAYOTED) Başkanı Murat Erdal ise, bardağı taşırdı. Otelin önce arka cephesinde ekstradan yaptığı alanda 1 buçuk metrelik fazla inşaat yapan ve bu yüzden 1 milyon liraya yakın ceza yiyen Fier Otel'in işletmecisi Murat Erdal, daha sonra ise Happy Moon's Cafe için usulü aykırı kapı açmıştı. Her iki olayı da TRKayseri.com'un haberlerini ihbar kabul eden Kocasinan Belediyesi, Fier Otel'e ağır cezalar ve önemli yaptırımlar uyguladı. Murat Erdal'ın tüm bu yaşananlara rağmen usule aykırı hareket etmeye devam etmesine ise kamuoyu ''Bu kadarına da pes'' yorumunu yaptı..

MURAT ERDAL KİME GÜVENİYOR:
Bolu Kartalkaya'da yaşanan elim olayın altından çıkan denetimsizlik ve kaçak yapı olayıyla tüm Türkiye'nin kan ağlamasının ardından daha bir kaç ay bile geçmemişken, Kayseri'de Fier Otel'in ısrarla kaçak yapı konusunda yasaları delmeye çalışması tepki çekti. Sürekli usule ve kanunlara aykırı hareket etmesiyle artık şehrin yetkililerinin de canını sıkan Murat Erdal'ın bu ısrarında neye ve kime güvendiği ise merak ediliyor.

FİER OTELİN TERASI DA KAÇAK ÇIKTI HABERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 

Editör: Yavuz Yıkılmaz